Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat al País Basc més de 7.500 persones al final de la seva vida i més de 10.600 familiars

Biscaia, 15 Octubre 2019

  • El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.
  • Al País Basc actua en 11 hospitals i 11 equips de suport domiciliari a través de dos EAPS que pertanyen a Matia Fundazioa i a l’Hospital San Juan de Dios de Santurtzi. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 7.582 persones en situació de malaltia avançada i 10.662 familiars.
  • La consellera de Salut, Nekane Murga, assistirà aquesta tarda a l’acte d’homenatge presidida per la directora de l’Àrea de Pobresa i Salut de la Fundació Bancària “la Caixa”, Montse Buisán, a la Universitat de Deusto.

Notícies relacionades