Tornar Tornar

Un projecte de l’ACNUR i ”la Caixa” permet reduir la mortalitat infantil en el 76 % en camps de refugiats d’Etiòpia

Barcelona, 16 Octubre 2019

  • El projecte MOM de l’ACNUR, en aliança amb “la Caixa”, ha posat en marxa l’enfocament IYCF (Infant and Young Child Feeding) en un context d’emergència, per ajudar a salvar vides d’infants menors de 5 anys i prevenir la desnutrició i la deficiència de macronutrients d’aquesta població i de les dones embarassades i lactants als camps de refugiats de Gambela i Melkadida (Etiòpia).
  • Es calcula que el 80 % de la població refugiada són dones i infants, i la desnutrició és un dels problemes més greus a què s’enfronten quan arriben als camps de refugiats. En total, n’hi ha 70,8 milions de refugiats i desplaçats al món.
  • Aquest projecte, que ha començat a Etiòpia i s’estendrà a altres països, és innovador tant des del punt de vista tecnològic com per la seva metodologia, ja que ofereix als refugiats una atenció integral per cobrir les necessitats de nutrició, refugi, aigua i sanejament.

Notícies relacionades