Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Castella i Lleó més de 6.000 persones al final de la seva vida i més de 13.700 familiars

Salamanca, 17 Octubre 2019

  • El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.
  • A Castella i Lleó actua a set hospitals i vuit equips de suport d’atenció domiciliaria a través de dos EAPS que actuen a Salamanca, Valladolid, Àvila, Zamora i Burgos. Al llarg d’aquests deu anys, s’han atès 6.133 persones en situació de malaltia avançada i 13.763 familiars.

Notícies relacionades