Tornar Tornar

”la Caixa” desplega a La Rioja els seus projectes estratègics contra la pobresa infantil i la soledat de les persones grans

La Rioja, 23 Octubre 2019

  • La presidenta del Govern de la Rioja, Concha Andreu, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Logronyo un acord marc que recull la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • ”la Caixa” destina 3 milions d’euros el 2019 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social.
  • En el marc d’aquest acord, l’entitat ha posat en marxa el 2019 un dels seus programes estratègics, CaixaProinfància, amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa infantil. També ha implantat en el territori el seu projecte pioner Sempre Acompanyats, centrat en evitar la solitud de la gent gran.

Notícies relacionades