Tornar Tornar

Eduard Sala guanya la 5a edició del PREMIO FEEL GOOD ®

Barcelona, 25 Octubre 2019

  • Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona i Jordi Nadal, editor i fundador de Plataforma Editorial han fet públic el veredicte de la 5a edició del PREMIO FEEL GOOD, resultant guanyador Eduard Sala amb el llibre Va de vida.
  • El PREMIO FEEL GOOD, és un certamen literari la fi del qual és impulsar l’optimisme entre escriptors i lectors, a partir d’històries amb autenticitat i sentit que transmetin alegria i benestar, que contagiïn idees positives i que sobretot ajudin a ser més forts, més sans i més feliços.
  • El jurat format per l’escriptor Victor Küppers; la guanyadora de la quarta edició del PREMIO FEEL GOOD, Susana Rizo, i el director de Plataforma Editorial, Jordi Nadal, han destacat que el llibre Va de vida “transmet l’honestedat del seu autor, el seu compromís amb uns principis en el desenvolupament de la seva activat a Càritas, dóna veu a persones que no solen poder fer-ho i planteja moltes preguntes que ens interpel·len i ens inviten a interrogar-nos per les coses que realment són essencials a la vida.”

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva