Tornar Tornar

”la Caixa” ha acompanyat a Navarra prop de 4.300 persones al final de la seva vida i més de 7.700 familiars

Navarra, 30 Octubre 2019

  • El programa s’implementa des de finals del 2008 en 128 hospitals i amb 133 equips d’atenció domiciliària a tot Espanya, a través d’una xarxa de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS), que proporcionen una atenció integral a les persones que es troben al final de la seva vida i als seus familiars, complementant la tasca dels serveis sanitaris.
  • A Navarra el programa actua a l’Hospital San Juan de Dios de Pamplona, el Complejo Hospitalario de Navarra, la Unidad Asistencial de San Juan de Dios en Tudela, i a cinc Equips d’Atenció Domiciliària a través d’un EAPS que pertany a l’Hospital San Juan de Dios.
  • El director general de Salut de Navarra, Carlos Artundo, assistirà a l’acte presidit pel subdirector general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Marc Simón, que tindrà lloc al Planetari de Pamplona.

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat