Tornar Tornar

Leonardo da Vinci. Observa. Qüestiona. Experimenta. Albacete

Albacete, 12 Novembre 2019

  • Quin és el secret de la creativitat de Leonardo da Vinci (1452-1519)? Què ens ofereix el seu pensament a nosaltres, ciutadans del segle XXI? Aquesta exposició intenta donar resposta a aquestes dues preguntes presentant el símbol de l’«home del Renaixement» des d’una perspectiva innovadora. Leonardo no es mostra com un geni, sinó com una actitud davant la vida, com una forma de mirar i interactuar amb la realitat en què la curiositat fou el motor que va desfermar la seva genialitat.
  • La mostra, que ha comptat amb la col·laboració del Château du Clos Lucé – Parc Leonardo da Vinci -lloc on Leonardo va passar els seus últims anys de vida- es desenvolupa en dos espais. A l’espai interior, un espectacle audiovisual parla als visitants d’observació, anàlisi i imaginació, i connecta el pensament de Leonardo amb el nostre dia a dia a partir d’una sèrie de jocs. A l’exterior, quatre grans maquetes reprodueixen fidelment algunes de les idees més modernes i premonitòries de Leonardo. Les maquetes cobren vida gràcies a la realitat augmentada, amb una aplicació creada especialment per a aquesta ocasió.
  • Leonardo da Vinci. Observa. Qüestiona. Experimenta es podrà visitar del 12 de novembre al 6 de desembre de 2019 al Passeig de la Feria d’Albacete.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit