Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Castella-la Manxa amb un pressupost de 10 milions d’euros

Toledo, 14 Novembre 2019

  • El president de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Toledo un acord marc que preveu la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • ”la Caixa” destina a Castella-la Manxa 10 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2019.
  • Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Castella-la Manxa i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva