Tornar Tornar

”la Caixa” eleva la seva Obra Social a la Comunitat de Madrid amb un pressupost de 67 milions d'euros el 2019

Madrid, 19 Novembre 2019

  • La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Madrid un acord marc que preveu la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • ”la Caixa” ha elevat fins a 67 milions d’euros la seva inversió per al desenvolupament de programes i activitats de l’Obra Social a la Comunitat de Madrid el 2019, davant dels 66 milions del 2018.
  • Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb la Comunitat de Madrid i potencia els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i l’exclusió, i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva