Tornar Tornar

Poètiques de l'emoció. CaixaForum Sevilla

Sevilla, 27 Novembre 2019

  • Alegria, por, pena, ràbia. Les emocions són una part fonamental de la nostra experiència i determinen en gran manera les decisions que prenem individualment i col·lectivament. Per això, la representació dels afectes ha estat motiu recurrent al llarg de la història de l’art. La nova exposició de CaixaForum Sevilla, Poètiques de l’emoció, recorre algunes maneres de representar les emocions humanes en les arts visuals.
  • El nucli el formen peces contemporànies -amb una significativa representació de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani– en relació amb obres d’altres èpoques i contextos diversos. La mostra, comissariada per Érika Goyarrola i organitzada i produïda per ”la Caixa”, presenta un total de 45 obres que recorren els últims 500 anys de la història de l’art.
  • Poètiques de l’emoció es podrà visitar del 28 de novembre al 29 de març de 2020 a CaixaForum Sevilla (Centre Comercial Torre Sevilla C/ López Pintado, s/n).

Notícies relacionades