Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” destina prop d’un milió d’euros a impulsar projectes que promouen el desenvolupament social del medi rural

Madrid, 2 Desembre 2019

Més de 10.000 persones seran les beneficiàries directes d’aquests ajuts a través de la convocatòria d’Acció Social en l’Àmbit Rural 2019, que aquest any ha seleccionat 45 projectes d’entitats socials de tot l’Estat espanyol. 

L’objectiu principal dels projectes seleccionats és promoure iniciatives en l’àmbit rural que permetin donar resposta als reptes socials derivats de l’envelliment demogràfic, l’aïllament de la població, l’atur o les pressions migratòries en aquests territoris.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat la contribució de l’entitat en el desenvolupament i progrés social del medi rural mitjançant accions que repercuteixen directament en la població més vulnerable.

Notícies relacionades