Tornar Tornar

615 cantants aficionats interpreten El Messies en el concert participatiu de ”la Caixa” a Madrid

Madrid, 10 Desembre 2019

  • ”la Caixa” presenta una nova edició del seu tradicional concert participatiu d’El Messies de Händel.
  • El Messies participatiu s’ha consolidat com una cita ineludible, que arriba a la seva 14a edició a Madrid, amb l’objectiu d’estimular la pràctica social del cant i reconèixer la tasca que es porta a terme des de les associacions corals.
  • Participaran en aquesta interpretació conjunta d’El Messies un total de 615 cantants no professionals, en els dos concerts programats per ”la Caixa”. Amb una gran varietat d’edats i professions, formen un gran mosaic representatiu de ciutadans que tenen en comú un interès especial per la música coral.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva