Tornar Tornar

615 cantants aficionats interpreten El Messies en el concert participatiu de ”la Caixa” a Madrid

Madrid, 10 Desembre 2019

  • ”la Caixa” presenta una nova edició del seu tradicional concert participatiu d’El Messies de Händel.
  • El Messies participatiu s’ha consolidat com una cita ineludible, que arriba a la seva 14a edició a Madrid, amb l’objectiu d’estimular la pràctica social del cant i reconèixer la tasca que es porta a terme des de les associacions corals.
  • Participaran en aquesta interpretació conjunta d’El Messies un total de 615 cantants no professionals, en els dos concerts programats per ”la Caixa”. Amb una gran varietat d’edats i professions, formen un gran mosaic representatiu de ciutadans que tenen en comú un interès especial per la música coral.

Notícies relacionades