Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Cruyff i ”la Caixa” inauguren el Cruyff Court Fernando Torres a Fuenlabrada

Madrid, 12 Desembre 2019

  • El Cruyff Court Fernando Torres és el primer que s’inaugura a la Comunitat de Madrid, i s’ubica dins CEIP Francisco de Quevedo, l’escola que va veure créixer a Fernando Torres.
  • El Cruyff Court Fernando Torres és el quart impulsat arran d’un acord entre la Fundació Cruyff i ”la Caixa” amb l’objectiu de promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. El conveni preveu la creació de 13 Cruyff Courts a diferents províncies d’ Espanya, a banda del manteniment i dinamització de la instal·lació.
  • Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves en situació de vulnerabilitat i que pretenen transmetre valors com la responsabilitat, el respecte, la inclusió i el joc en equip i l’educació en hàbits saludables.

Notícies relacionades