Tornar Tornar

CaixaProinfància ha atès a més de 300.000 nens i nenes per trencar el cercle generacional de la pobresa

Barcelona, 19 Desembre 2019

  • CaixaProinfància, el programa de “la Caixa” que treballa per a la superació de la pobresa infantil, arriba a tot l’Estat espanyol a través de les més de 400 entitats socials que l’implementen als seus territoris.
  • Des de la seva posada en marxa l’any 2007, més de 300.000 petits i joves han rebut oportunitats de futur mitjançant l’impuls de noves formes d’atenció a la vulnerabilitat social. Per això, “la Caixa” ha destinat més de 400 milions d’euros al desenvolupament del programa.
  • «La pobresa infantil és una realitat de la qual sempre hem d’estar pendents. En depèn no sols el benestar present de la infància, sinó també el futur de la nostra societat», explica el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades