Tornar Tornar

Més de 7 milions de persones van visitar el 2019 els centres, les exposicions culturals i científiques i les activitats educatives de ”la Caixa”

Barcelona, 2 Gener 2020

  • Aquesta xifra representa un augment de visitants del 1,65% als centres propis i a les exposicions itinerants de ”la Caixa” en el conjunt d’Espanya respecte del 2018. En total, els vuit centres CaixaForum i CosmoCaixa van rebre més de 3,5 milions de visitants.
  • Pel que fa als centres propis de l’entitat, el que va rebre un nombre més alt de visitants l’any passat va ser CosmoCaixa. El Museu de la Ciència de ”la Caixa” va superar el milió de visitants (1.002.965), seguit dels centres CaixaForum de Madrid i Barcelona, que van arribar als 719.584 i els 674.594 visitants, respectivament.
  • CaixaForum Sevilla va superar els 345.000 visitants, CaixaForum Palma va assolir els 300.000 i CaixaForum Saragossa va arribar als 230.818 en el seu cinquè aniversari. Els centres de Girona, Lleida i Tarragona van rebre, respectivament, 160.265, 92.360 i 73.204 visitants.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva