Tornar Tornar

Troben canvis en l’estructura cerebral i la cognició en persones amb insomni

Barcelona, 7 Gener 2020

  • Una nova publicació del Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC) ha confirmat que les persones amb insomni tenen un pitjor rendiment cognitiu i un menor volum en algunes regions cerebrals que s’afecten en etapes primerenques de l’Alzheimer.
  • Els investigadors han descrit canvis a la substància blanca cerebral que podrien suggerir la presència d’inflamació cerebral.
  • La recerca s’ha portat a terme amb dades de 1.683 adults cognitivament sans que participen a l’Estudi Alfa, impulsat per ”la Caixa”.

Notícies relacionades

Leucèmia, present i futur dels nous tractaments

Dos reconeguts experts internacionals en leucèmia, el Dr. Elías Campo, director de l’IDIBAPS, i la Dra. Biola Javierre, cap de grup de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, debatran sobre el present i el futur dels tractaments contra aquesta malaltia.

Leucèmia, present i futur dels nous tractaments