Tornar Tornar

Més de 157.000 persones participen en el programa d’interculturalitat de ”la Caixa”

Redacció, 15 Gener 2020

  • El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) promogut per ”la Caixa”, en col·laboració amb administracions locals i entitats socials, es desenvolupa des del 2010 a 36 territoris espanyols caracteritzats per una alta diversitat cultural, amb la finalitat de millorar la convivència.
  • El 2019, s’han impulsat 2.690 activitats i projectes comunitaris amb l’objectiu de prevenir i revertir conflictes socials, reforçar la convivència, garantir una millor cohesió social i valorar la diversitat cultural, ètnica, lingüística i religiosa de cada barri.
  • Des que es va posar en marxa, els territoris han aconseguit sistematitzar un model preventiu de la conflictivitat social que el fa exportable a altres territoris i entitats que el vulguin aplicar.

Notícies relacionades