Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” va dedicar 17,3 milions d’euros a 736 projectes socials el 2019

Madrid, 24 Gener 2020

  • El programa de convocatòries socials va col·laborar l’any passat amb entitats que van contribuir a millorar les condicions de vida de més de 260.000 persones en situació o en risc de vulnerabilitat.
  • L’Obra Social ”la Caixa”, alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, obre la primera de les sis convocatòries socials del 2020: Promoció de l’autonomia personal i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia.
  • Les altres convocatòries socials es focalitzen en la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, els habitatges temporals per a la inclusió social, la inserció sociolaboral, la interculturalitat i l’acció social en l’àmbit rural.

Notícies relacionades