Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Les obres de construcció de CaixaForum València començaran la primera setmana de març

València, 28 Gener 2020

  • ”la Caixa” ha anunciat avui que les obres de construcció de CaixaForum València s’iniciaran la primera setmana de març i tindran una durada aproximada de dos anys.
  • D’aquesta manera s’iniciarà l’esperat projecte de dotar València d’un nou centre cultural CaixaForum emplaçat a l’interior de l’edifici Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, gràcies a l’acord entre la Generalitat Valenciana i ”la Caixa”.
  • L’entitat invertirà més de 19 milions d’euros en la creació de CaixaForum València. Addicionalment, es destinaran uns 5 milions d’euros anuals al manteniment, la programació i el funcionament del centre.

Notícies relacionades