Tornar Tornar

Què fa que un objecte quotidià es converteixi en un heroi ocult?

València, 4 Febrer 2020

  • Organitzada per ”la Caixa” amb la col·laboració del Vitra Design Museum i l’Ajuntament de Requena, Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians ens revela les històries que hi ha darrera de 13 d’aquests elements indispensables.
  • Ens envolten centenars d’estris que han estat fabricats milions de vegades i que han esdevingut indispensables en el nostre dia a dia, com el llapis, el clip o la bombeta. Són clàssics quotidians, però que, pel fet de ser productes industrials, encarnen ideals de la modernitat que encara avui són rellevants: economia de materials, funcionalitat i durabilitat.
  • La mostra també detalla què s’amaga darrere d’alguns objectes propis de la cultura espanyola, com el càntir, el pal de fregar o el setrill antidegoteig.

Notícies relacionades