Tornar Tornar

Què fa que un objecte quotidià es converteixi en un heroi ocult?

València, 4 Febrer 2020

  • Organitzada per ”la Caixa” amb la col·laboració del Vitra Design Museum i l’Ajuntament de Requena, Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians ens revela les històries que hi ha darrera de 13 d’aquests elements indispensables.
  • Ens envolten centenars d’estris que han estat fabricats milions de vegades i que han esdevingut indispensables en el nostre dia a dia, com el llapis, el clip o la bombeta. Són clàssics quotidians, però que, pel fet de ser productes industrials, encarnen ideals de la modernitat que encara avui són rellevants: economia de materials, funcionalitat i durabilitat.
  • La mostra també detalla què s’amaga darrere d’alguns objectes propis de la cultura espanyola, com el càntir, el pal de fregar o el setrill antidegoteig.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva