Tornar Tornar

Leonardo da Vinci protagonitza a Las Palmas de Gran Canaria molt més que una exposició

Las Palmas, 7 Febrer 2020

  • Organitzada per ”la Caixa” i la Fundación CajaCanarias, en col·laboració amb l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria, aquesta experiència presenta a l’«home del Renaixement» des d’una perspectiva innovadora.
  • En el projecte Leonardo da Vinci. Observa. Qüestiona. Experimenta no se’l mostra com un geni, sinó com una actitud davant la vida, com una forma de mirar i interactuar amb la realitat en què la curiositat fou el motor que va desfermar la seva genialitat.
  • La mostra, que ha comptat amb la col·laboració del Château du Clos Lucé – Parc Leonardo da Vinci, es desenvolupa en dos espais: a l’interior, un espectacle audiovisual parla als visitants d’observació, anàlisi i imaginació, i connecta el pensament de Leonardo amb el nostre dia a dia; a l’exterior, quatre grans maquetes reprodueixen fidelment algunes de les idees més modernes i premonitòries de Leonardo.

Notícies relacionades