Tornar Tornar

CaixaForum Tarragona revela la història amagada darrera dels faraons d’Egipte

Tarragona, 11 Febrer 2020

  • CaixaForum Tarragona acull Faraó. Rei d’Egipte, la primera exposició organitzada amb el British Museum, que convida als visitants a descobrir aquesta antiga civilització.
  • Els faraons, els senyors de les Dues Terres, van ser els encarregats de protegir Egipte dels enemics i de garantir l’ordre de l’univers. Van governar des del 3000 aC, aproximadament, fins a la conquesta romana, l’any 30 aC.
  • La nova exposició de ”la Caixa” en col·laboració amb el British Museum explora el simbolisme i l’ideari de la monarquia egípcia, desvetllant les històries que s’amaguen rere les 137 peces incloses a la mostra com a representació d’aquesta antiga civilització.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva