Tornar Tornar

”la Caixa” destina 6 milions d’euros al Vall d’Hebron Institut d’Oncologia per intensificar la lluita contra el càncer

Barcelona, 11 Febrer 2020

  • Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, i Josep Tabernero, director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), han signat una aliança per promoure la lluita contra el càncer a través del programa de recerca oncològica del VHIO – ”la Caixa”.
  • ”la Caixa” destinarà 6 milions d’euros entre 2020 i 2023 a la recerca pionera de nous tractaments personalitzats, al desenvolupament de nous fàrmacs i a l’impuls d’assajos clínics en el marc de la Unitat d’Investigació en Teràpia Molecular del Càncer (UITM) – ”la Caixa”.
  • Des que, fa 10 anys, es va posar en marxa la UITM – ”la Caixa”, s’han inclòs 302 pacients en assajos clínics i l’Agència Americana del Medicament (FDA) ha aprovat l’ús de 30 fàrmacs desenvolupats en aquesta unitat.

Notícies relacionades