Tornar Tornar

L’esperit bohemi de Montmartre s’instal·la a CaixaForum Sevilla

Sevilla, 12 Febrer 2020

  • ”la Caixa” presenta L’esperit de Montmartre en temps de Toulouse-Lautrec, una mostra sense precedents per conèixer els aspectes essencials de l’art francès radical de finals del sigle XIX.
  • Amb més de 300 obres, proposa una immersión per l’irresistible encant de la mentalitat avantguardista que van practicar nombrosos artistes al voltant del 1880 al barri de Montmartre, convertit en centre literari y artístic de la capital francesa.
  • L’exposició mostra el paper que van tenir a la trajectòria de Toulouse-Lautrec i els seus coetanis — Pierre Bonnard, Pablo Picasso, Georges Bottini, Henri-Gabriel Ibels, Henri Rivière, Louis Valtat, Jules Chéret, Suzanne Valadon o Édouard Manet– les produccions artístiques efímeres.

Notícies relacionades