Tornar Tornar

L’esperit bohemi de Montmartre s’instal·la a CaixaForum Sevilla

Sevilla, 12 Febrer 2020

  • ”la Caixa” presenta L’esperit de Montmartre en temps de Toulouse-Lautrec, una mostra sense precedents per conèixer els aspectes essencials de l’art francès radical de finals del sigle XIX.
  • Amb més de 300 obres, proposa una immersión per l’irresistible encant de la mentalitat avantguardista que van practicar nombrosos artistes al voltant del 1880 al barri de Montmartre, convertit en centre literari y artístic de la capital francesa.
  • L’exposició mostra el paper que van tenir a la trajectòria de Toulouse-Lautrec i els seus coetanis — Pierre Bonnard, Pablo Picasso, Georges Bottini, Henri-Gabriel Ibels, Henri Rivière, Louis Valtat, Jules Chéret, Suzanne Valadon o Édouard Manet– les produccions artístiques efímeres.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva