Tornar Tornar

CaixaForum Saragossa proposa un apassionant viatge per la història del luxe a l’Orient Mitjà antic

Saragossa, 20 Febrer 2020

  • Descriu el que va suposar el luxe en un moment de la història —entre el 900 i el 300 a. C., una època sense precedents en el desenvolupament d’objectes sumptuosos— en què l’opulència va definir el poder econòmic i polític d’aquests antics imperis.
  • Els antics imperis assiri, babilònic, fenici i persa van tenir en comú amb Alexandre el Gran el propòsit d’estendre el seu poder més enllà dels seus propis límits. Van ser escenari de lluites incessants, conquestes i saquejos de tota mena, però també d’un intens comerç de matèries primeres, pedres precioses i objectes manufacturats. De tot això, en queda testimoni en l’excepcional qualitat de les possessions adquirides i la seva relació amb el poder.

Notícies relacionades

CosmoCaixa es reinventa i obre les portes

La Fundació ”la Caixa” reobre el seu museu de la ciència, havent adaptat el seu concepte museogràfic interactiu als nous protocols de seguretat implantats arran de la crisi de la COVID-19.

CosmoCaixa es reinventa i torna a obrir les portes el 15 de juny