Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Cantàbria amb un pressupost de 3,5 milions d’euros

Cantàbria, 27 Febrer 2020

  • El president del Govern de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Antoni Vila, han signat a Santander un acord marc que preveu la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • ”la Caixa” destina 3,5 milions d’euros anuals al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social a Cantàbria el 2020.
  • Amb aquest acord, l’entitat reforça el seu compromís amb Cantàbria i potencia, entre d’altres, projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa i l’exclusió social i a facilitar una feina a persones en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades