Tornar Tornar

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Barcelona, 27 Febrer 2020

  • Coorganitzada entre ”la Caixa” i el Vitra Design Museum i amb peces de col·leccions i museus d’arreu del món, la mostra porta a CaixaForum Barcelona obres d’artistes com Salvador Dalí, Man Ray, Lee Miller, Giorgio de Chirico, René Magritte, Joan Miró, Marcel Duchamp i Meret Oppenheim, i dissenyadors i arquitectes com Gae Aulenti, Le Corbusier, Antoni Gaudí, Ray Eames i Achille Castiglioni.
  • El subsconscient, els somnis, l’erotisme, les obsessions, l’atzar i l’irracional van ser elements que els artistes surrealistes van incorporar a les seves creacions, sovint en objectes quotidians amb les formes alterades i subvertides. El disseny més crític amb el racionalisme va fer seus aquests elements.

Notícies relacionades