Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Galícia i eleva el seu pressupost a 13,1 milions d’euros

La Corunya, 4 Març 2020

  • El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Santiago de Compostel·la un acord marc que preveu la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • ”la Caixa” destinarà 13,1 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2020. Aquesta inversió inclou una partida de 2,5 milions d’euros dirigida a donar suport a la celebració del Xacobeo 2021, per la qual cosa s’ha signat un acord específic d’un total de 5 milions d’euros que comprèn els anys 2020 i 2021.
  • El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha explicat: «Tornem a aquesta terra per reforçar la nostra acció social, científica, cultural i educativa a Galícia, i també per donar suport a la comunitat en vigílies del Xacobeo, amb un acord específic per a l’Any Jubilar. Per això augmentem la nostra inversió amb l’objectiu de seguir estant al costat dels gallecs, persona a persona».

Notícies relacionades