Tornar Tornar

”la Caixa” destina un pressupost de 4 milions d’euros a la seva Obra Social a Astúries

Astúries, 5 Març 2020

  • El president del Principat d’Astúries, Adrián Barbón, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han renovat a Oviedo un acord marc que recull la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • L’entitat prioritza els projectes socials dirigits a facilitar la integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat, a promoure l’envelliment actiu i a vetllar per l’atenció integral a pacients amb malalties avançades.
  • El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha explicat: «Amb aquest acord, reforcem el compromís social de ”la Caixa” amb Astúries i els seus ciutadans, sobretot amb els que travessen moments difícils. Una vegada més, amb aquesta aposta per la igualtat d’oportunitats reafirmem el nostre sòlid vincle amb el Principat, persona a persona».

Notícies relacionades