Tornar Tornar

El programa ”la Caixa” Feina Jove ha facilitat la contractació de 602 joves a Catalunya

Barcelona, 11 Març 2020

  • Cofinançat per la Fundació Bancària ”la Caixa” i el Fons Social Europeu, el programa ha dotat d’ajuts directes per a la contractació les empreses que generen ocupació jove estable i de qualitat.
  • A Catalunya, la col·laboració de 363 empreses ha fet possible la contractació de 602 joves d’entre 16 i 29 anys. En el conjunt d’Espanya s’han aconseguit 2.933 llocs de treball, el 71 % dels quals han estat amb contractes indefinits.
  • Per al desenvolupament del programa “la Caixa” Feina Jove, s’han atorgat ajuts per un total de 21,9 milions d’euros dels quals 20,1 milions d’euros han estat aportats pel Fons Social Europeu i 1,8 milions d’euros per l’Obra Social.

Notícies relacionades