Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Cap llar sense aliments

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank impulsen una campanya solidària d’emergència a favor dels Bancs d’Aliments per pal·liar els efectes del coronavirus

Madrid, 1 Abril 2020

  • Sota el lema Cap llar sense aliments, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank llancen una acció especial per ajudar famílies en situació de vulnerabilitat, agreujada ara per la crisi sanitària i social.
  • L’objectiu és recaptar la màxima quantitat possible d’aliments i de fons per cobrir les demandes habituals ateses pels Bancs d’Aliments en les diferents campanyes presencials, que s’han vist afectades per la situació actual.
  • A partir de l’1 d’abril, tots els ciutadans podran oferir el seu suport econòmic a través dels canals operatius de CaixaBank, enviant un SMS amb la paraula «ALIMENTS» al 38014 o al web capllarsensealiments.org. La Fundació ”la Caixa” hi aporta 100.000 euros inicials per pal·liar les primeres conseqüències de l’emergència social.

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat