Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina 4,3 milions d’euros a impulsar projectes d’inserció sociolaboral i habitatge per a la inclusió social

Barcelona, 8 Abril 2020

  • Davant la crisi provocada pel coronavirus, el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials reforça el seu compromís amb els col·lectius més vulnerables ampliant el termini de presentació de projectes fins al 21 de maig i incloent-hi propostes que donin resposta als nous reptes que es plantegen com a conseqüència de la pandèmia.
  • Mitjançant les convocatòries impulsades en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, la Fundació ”la Caixa” va destinar un total de 17,3 milions d’euros a 736 projectes socials, que van arribar a 268.231 persones, al 2019.
  • El programa col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre per promoure iniciatives dirigides especialment a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats i millorar la seva qualitat de vida.

Notícies relacionades