Tornar Tornar

El programa d’inserció sociolaboral Incorpora de ”la Caixa” dona resposta a la demanda de personal per la campanya de recollida de fruita a Lleida

Lleida, 9 Abril 2020

  • La crisi del coronavirus augmenta la pressió sobre el sector agroalimentari per proveir de fruita i verdures, enmig de la dificultat per aconseguir personal per la temporada.
  • La Fundació ”la Caixa” posa a disposició de les empreses una borsa de treball amb candidats del programa d’inserció sociolaboral Incorpora de ”la Caixa”. Aquest impuls es desenvolupa de la mà d’AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank que aposta per impulsar el sector agrari al país.
  • Aquesta iniciativa té un doble objectiu: a més d’atendre les necessitats de les empreses, ofereix feina a persones en risc d’exclusió que s’han quedat a l’atur amb la crisi derivada del coronavirus.

Notícies relacionades