Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i la Creu Roja a Catalunya impulsen una aliança per ajudar a les persones grans durant el confinament

Barcelona, 16 Abril 2020

  • Davant l’emergència sociosanitària derivada del coronavirus, les dues entitats reforcen el seu compromís amb les persones grans més vulnerables i, en el marc del Pla Creu Roja Respon, destinen 250.000 euros per cobrir les seves necessitats bàsiques repartint 2.500 lots de productes.
  • Les accions conjuntes es centraran en el repartiment domiciliari dels productes de primera necessitat; l’acompanyament telefònic a les persones grans i les seves persones cuidadores, amb especial atenció als familiars de persones malaltes en estat crític o difuntes durant el període de confinament. Per fer front a l’impacte emocional, crearan un seguit de recomanacions adreçades a la població en general per fer front al dol.
  • “Des dels seus orígens, la Fundació ”la Caixa” ha posat el focus en el benestar de la gent gran. Per això, en aquests moments difícils, en què la pandèmia els fa especialment vulnerables, volem donar-los la mà per ajudar-los a superar una crisi que ens posa a prova a tots com a societat”, ha destacat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades