Tornar Tornar

Seleccionats 12 projectes de recerca capdavantera i col·laborativa del programa MIT-Spain ”la Caixa”

Barcelona, 20 Abril 2020

  • Amb aquest programa, totes dues entitats presten el seu suport a projectes desenvolupats entre universitats i centres d’investigació espanyols i grups de recerca del Massachusetts Institute of Technology (MIT), amb l’objectiu de fomentar la col·laboració i la transversalitat en la generació de coneixement.
  • A aquesta tercera convocatòria del programa, que es va obrir l’any 2019, s’hi van presentar 25 projectes de 23 centres estatals. Una vegada valorats pel comitè d’experts, n’han estat seleccionats 12, quatre en el camp de la salut, quatre en el de l’economia global i quatre en el de l’energia.

Notícies relacionades

Leucèmia, present i futur dels nous tractaments

Dos reconeguts experts internacionals en leucèmia, el Dr. Elías Campo, director de l’IDIBAPS, i la Dra. Biola Javierre, cap de grup de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, debatran sobre el present i el futur dels tractaments contra aquesta malaltia.

Leucèmia, present i futur dels nous tractaments