Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” dona un milió d’euros més a la campanya Cap llar sense aliments, impulsada amb el suport de CaixaBank

Barcelona, 28 Abril 2020

  • La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank van llançar el dia 1 d’abril Cap llar sense aliments, una acció solidària de recollida de donatius a favor dels Bancs d’Aliments, afectats pel desabastiment. Gairebé només quatre setmanes després, la iniciativa ja ha assolit el milió d’euros de donatius recaptats.
  • Es calcula que el número de trucades i peticions individuals d’ajuda alimentària a les entitats benèfiques i als Bancs d’Aliments s’ha multiplicat per quatre en les últimes setmanes. Com a resposta a la demanda creixent de les famílies, i a la bona acollida de Cap llar sense aliments, la Fundació ”la Caixa” ha decidit duplicar la recaptació actual aportant-hi un milió d’euros addicional.
  • En menys d’un mes, més de 16.000 donants s’han unit a la campanya de recaptació, que segueix oberta, fent-hi una donació a través dels canals operatius de CaixaBank; per Bizum al número 38014; enviant un SMS amb la paraula «ALIMENTS» al 38014; o al web capllarsensealiments.org

Notícies relacionades