Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” facilita més de 1.600 llocs de treball per a serveis essencials davant la COVID-19 a través del programa Incorpora

Barcelona, 30 Abril 2020

  • A Catalunya, el programa d’inserció sociolaboral de la Fundació ”la Caixa” ha fet possibles 389 contractacions a persones en situació d’exclusió, a través de 238 empreses socialment responsables, donant així una resposta immediata el primer mes de la pandèmia del coronavirus.
  • La demanda de personal prové del sector sociosanitari, del de serveis de neteja, de l’agrari, del de recollida de fruita i verdura, i del comerç de productes essencials, especialment alimentaris.
  • «Des d’Incorpora, estem donant resposta a la demanda urgent de personal en serveis essencials i facilitant perfils que s’ajusten a les necessitats del moment. Així, persones que provenen de situacions d’elevada vulnerabilitat poden fer un pas endavant i convertir-se en imprescindibles», ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Antoni Vila.

Notícies relacionades