Tornar Tornar

Ferran Adrià, Antonio Banderes i Alejandro Sanz, entre d’altres, se sumen a la campanya Cap llar sense aliments, impulsada per la Fundació ”la Caixa” amb el suport de CaixaBank

Barcelona, 18 Maig 2020

  • A l’inici de la crisi sanitària, la Fundació ”la Caixa”, amb el suport de CaixaBank, va llançar Cap llar sense aliments, una acció solidària de recollida de donatius en favor dels Bancs d’Aliments, afectats pel desabastiment. Gairebé només un mes i mig després, la iniciativa s’acosta als 1,5 milions d’euros recaptats per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus.
  • Com a resposta a la bona acollida de la campanya i de la urgent emergència social, la Fundació ”la Caixa” va decidir aportar un milió d’euros addicional a la iniciativa. Fins al moment, la xifra s’acosta als 2,5 milions d’euros recaptats, que es distribuiran entre els Bancs d’Aliments.

Notícies relacionades