Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina 1,8 milions d’euros a sis projectes de recerca i innovació clau per fer front al coronavirus

Madrid, 19 Maig 2020

  • La Fundació ”la Caixa” ha seleccionat sis projectes clau per fer front a la COVID-19 dins de la convocatòria exprés del programa CaixaImpulse, que es va posar en marxa a finals de març davant l’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.
  • Davant l’èxit i l’excepcionalitat de la convocatòria, la Fundació ”la Caixa” ha decidit augmentar la dotació a 1,8 M d’euros per a aquestes iniciatives d’innovació biomèdica, amb la finalitat de trobar i implementar noves vies per actuar contra la malaltia.
  • Els sis projectes seleccionats responen als tres pilars clau d’actuació contra la COVID-19: prevenció, diagnòstic i tractament. Tres dels treballs se centren en la recerca d’una vacuna, un altre en l’aplicació de teràpies experimentals, un altre en el desenvolupament d’un test de diagnòstic, i l’últim en un respirador de baix cost.

Notícies relacionades