Tornar Tornar

CaixaForum i CosmoCaixa posen els seus espais a disposició de la comunitat educativa per facilitar el retorn a l’activitat escolar i extraescolar

Barcelona, 25 Maig 2020

  • CaixaForum i CosmoCaixa ofereixen les seves instal·lacions de Barcelona a la comunitat educativa amb l’objectiu de facilitar el retorn a l’activitat escolar i extraescolar en el context actual, que demana espais alternatius pel necessari desdoblament dels grups d’alumnes.
  • En aquest sentit, i de cara a l’estiu, la Fundació ofereix els dos centres perquè les escoles i les entitats socials hi puguin dur a terme activitats durant les colònies infantils.
  • Les escoles suposen un percentatge molt elevat de les visites a aquests equipaments, els quals reben prop de 10.000 grups escolars anualment, en què participen més de 200.000 alumnes i 6.600 docents.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva