Tornar Tornar

CosmoCaixa aborda amb Miguel Delibes de Castro la importància del medi ambient a la societat del segle XXI

Barcelona, 3 Juny 2020

  • Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient i sota el guiatge de Miguel Delibes de Castro, doctor en Ciències Biològiques, CosmoCaixa presentarà el diàleg participatiu Biodiversitat, conservació i patrimoni natural, dins del cicle Live Talks.
  • A la xerrada es tractarà sobre la importància del medi ambient en la societat del segle xxi i sobre com s’hauria d’actuar per poder conservar i protegir el patrimoni natural, especialment en un moment en què la pandèmia de la COVID-19 ha posat més de manifest que mai la necessitat de cuidar el planeta.
  • Una vegada superada la pandèmia, no s’ha d’oblidar l’emergència climàtica i ambiental en què estem immersos, a la qual cal donar resposta, tal com apunta la comunitat científica, amb una acció urgent per salvaguardar el medi ambient, la salut i la seguretat de la ciutadania.

Notícies relacionades

CosmoCaixa es reinventa i obre les portes

La Fundació ”la Caixa” reobre el seu museu de la ciència, havent adaptat el seu concepte museogràfic interactiu als nous protocols de seguretat implantats arran de la crisi de la COVID-19.

CosmoCaixa es reinventa i torna a obrir les portes el 15 de juny