Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” premia 17 projectes d’innovació social fets per alumnes d’ESO i batxillerat

Barcelona, 3 Juny 2020

  • Són propostes d’Investigació i innovació en salut i medi ambient, detecció de Fake News i Big Data.
  • Per afrontar la nova etapa post-COVID creant noves iniciatives i transformadores que millorin la societat, els participants en els Reptes EduCaixa han demostrat que és essencial integrar Big Data, STEAM, emprenedoria i pensament crític.
  • Dels 1.537 equips de tot Espanya, Portugal i Colòmbia que van presentar els seus projectes als Reptes d’EduCaixa, se’n van seleccionar 81 per participar en el Campus Virtual durant la segona setmana de maig.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit