Tornar Tornar

Més de 640 persones s’uneixen en el vídeo coral participatiu Viva la Vida impulsat per la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 11 Juny 2020

  • La Fundació ”la Caixa” ha llançat el seu primer projecte participatiu digital al so del tema Viva la Vida, de Coldplay, que ha reunit més de 640 participants de diferents edats i de tota la geografia espanyola.
  • La presentació de la iniciativa #JoCanto, que protagonitzen centenars de veus amateurs, arriba en plena desescalada després del confinament, i és un cant a la vida, la solidaritat i la superació per afrontar aquesta nova etapa amb optimisme per mitjà de la música.
  • El director artístic Daniel Anglès, el director musical Gerard Ibáñez, el productor musical Oriol Padrós i el creador audiovisual Merlí Borrell presentaran el vídeo coral a les 19 hores d’aquest dijous en una trobada via Facebook Live.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit