Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” promou el bon tracte a les persones grans en la pandèmia

Barcelona, 15 Juny 2020

  • El Programa de Gent Gran de la Fundació ”la Caixa” impulsa un debat via streaming on s’analitzarà aquest dilluns com ha estat el tracte a la gent gran durant l’emergència sanitària, a partir de l’informe “Reflexions sobre el bon tracte a la gent gran durant la Covid-19”, amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les Persones Grans.
  • En el debat participaran la Dra. María Jesús Goikoetxea, doctora en ètica i experta en bon tracte; Julia Máiquez, psicòloga dinamitzadora dels tallers de Bon Tracte als centres de gent gran de Granada, i Teresa Oliveras, persona gran que explicarà la seva pròpia experiència.
  • Entre les principals conclusions de l’informe, elaborat a la llum de la pandèmia, es desprèn la necessitat de fomentar la igualtat de drets entre les persones, independentment de la seva edat; promoure la presa de consciència sobre el maltractament i l’abús a la gent gran, així com incentivar el bon tracte en les comunitats de persones interdependents.

Notícies relacionades