Tornar Tornar

Més de la meitat de les morts infantils en països en desenvolupament podrien estar relacionades amb infeccions

Barcelona, 18 Juny 2020

  • La xarxa de vigilància de salut infantil més gran del món, CHAMPS, ha publicat els seus primers resultats científics. L’estudi proporciona informació fidedigna sobre les causes de mort de nens i nenes menors de cinc anys, així com de nadons nascuts sense vida en cinc ciutats de l’Àfrica i d’Àsia.
  • Dels quasi mil casos analitzats, el 54% presentaven un agent infecciós entre les causes de mort.
  • La recerca, publicada a la revista Lancet Global Health, està liderada per l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per la Fundació ”la Caixa”, la Universitat Emory d’Atlanta i els Centres per al Control i Prevenció de Malalties dels Estats Units.

Notícies relacionades