Tornar Tornar

La Fundació de l’Esperança atén prop d’un centenar de menors vulnerables en el seu casal d’estiu basat en la Pedagogia d’Emergència

Barcelona, 26 Juny 2020

  • L’entitat, impulsada per la Fundació ”la Caixa”, ofereix una opció de lleure educatiu a infants i adolescents que no tenen la possibilitat d’accedir a recursos d’oci durant l’estiu i que viuen en un entorn amb mancances socials, econòmiques i educatives.
  • L’objectiu del casal d’enguany és ajudar-los a superar traumes que en el context de la pandèmia han pogut activar-se, proporcionant-los seguretat i reforçant la seva autoestima i confiança en ells mateixos.
  • “Aquest any també garantim dos àpats saludables al dia –esmorzar i dinar- i això suposa un ajut per moltes famílies que tenen dificultats per cobrir les necessitats més bàsiques.”, afirma Núria Danés, directora de la Fundació de l’Esperança.

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat