Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina prop d’un milió euros a l’atenció a l’envelliment, la discapacitat i la malaltia a Catalunya

Madrid, 30 Juny 2020

  • Més de 20.000 persones i el seu entorn familiar seran les beneficiàries dels projectes seleccionats en aquesta comunitat en la primera convocatòria del Programa d’Ajuts a Iniciatives Socials 2020.
  • La Fundació ”la Caixa” reforça el seu suport a les entitats davant la situació de crisi sanitària i social derivada de la Covid-19 amb la finalitat de garantir que els ajuts arribin a les persones i col·lectius més vulnerables.
  • “En aquests moments, més que mai, volem estar al costat dels col·lectius socials més fràgils. Ens impliquem perquè aquesta ajuda permeti a les persones amb discapacitat o que pateixen processos de pèrdua d’autonomia superar situacions difícils i trobar oportunitats reals per millorar les seves condicions de vida i les de les seves famílies”, ha destacat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat