Tornar Tornar

Més de 6 milions d’infants vacunats a l’Àfrica i l’Amèrica Llatina, gràcies a l’Aliança per a la Vacunació Infantil de la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 8 Juliol 2020

  • Davant l’arribada del coronavirus a l’Àfrica, la prevenció de malalties evitables amb vacunes, com ara la pneumònia, és l’objectiu de la Fundació ”la Caixa”, juntament amb Gavi, l’Aliança Global per a la Vacunació, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates, i la col·laboració de l’Institut de Salut Global (ISGlobal).
  • En total, s’han recaptat més de 33 milions d’euros entre les aportacions de la Fundació ”la Caixa” i les donacions rebudes d’empreses, clients, empleats del grup ”la Caixa” i microdonatius de ciutadans. Totes les donacions es multipliquen per quatre: per cada euro donat, la Fundació ”la Caixa” n’hi afegeix un altre, i la Fundació Bill i Melinda Gates n’hi afegeix dos més.
  • El Premi Princesa d’Astúries de Cooperació Internacional 2020 ha estat recentment concedit a Gavi, l’Aliança Global per a la Vacunació, escollida pel jurat entre les 34 candidatures que optaven al premi.

Notícies relacionades