Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa”, amb el suport operatiu de CaixaBank, recapta més de 700.000 euros per als Bancs d’Aliments de Catalunya

Barcelona, 10 Juliol 2020

  • Milers de persones en situació de vulnerabilitat de tota Catalunya han rebut 785 de les 3.600 tones d’aliments bàsics aconseguides gràcies a les donacions recollides a Cap llar sense aliments, acció solidària en favor dels Bancs d’Aliments, impulsada de manera excepcional per la Fundació ”la Caixa” i amb el suport operatiu de CaixaBank.
  • Els Bancs d’Aliments calculen que durant el mes de juny han atès un 37% més de persones a Catalunya i han detectat un increment de les persones que sol·licitaven per primera vegada ajuda alimentària a les entitats benèfiques com a conseqüència de les dificultats econòmiques.
  • Com a resposta a la bona acollida de la campanya i a la necessitat urgent, la Fundació ”la Caixa” ha decidit aportar un milió d’euros addicionals a la iniciativa, de manera que la suma és d’un total de 3,3 milions d’euros recollits, que s’han distribuït entre els 54 Bancs d’Aliments d’Espanya.

Notícies relacionades