Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Més Feina

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El programa Més Feina de la Fundació ”la Caixa” ha facilitat 4.529 contractacions a persones en risc d’exclusió

Barcelona, 6 Agost 2020

  • La Fundació ”la Caixa” és Organisme Intermedi del Fons Social Europeu per desenvolupar Més Feina en el marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES), el qual respon a l’estratègia comunitària i de l’entitat de combatre l’exclusió social i garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés al mercat laboral.
  • A Catalunya, s’han aconseguit més de 780 insercions laborals i 416 han completat una formació, a través d’itineraris integrats i personalitzats per millorar la seva ocupabilitat de manera que es puguin incorporar al mercat laboral.
  • Més Feina, de la Fundació ”la Caixa”, disposa d’un finançament total de 41 milions d’euros procedents del Fons Social Europeu i de la Fundació ”la Caixa”.

Notícies relacionades